Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

У двох пунктах перетину кордону з Польщею різко зросли черги

У неділю, 20 жовтня, на двох пунктах перетину кордону з Польщею утворилися черги. Перед плануванням дороги варто врахувати таку інформацію.

Про це повідомило Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

"Звертаємо увагу громадян, які перетинають кордон у пункті пропуску "Краківець" і "Шегині". Спостерігається певне накопичення транспортних засобів на виїзд з України", - повідомили в прикордонній службі.

Прикордонники попросили громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Як відомо, від 24 лютого 2022-го в Україні діє воєнний стан, у зв'язку з чим чоловіки з 18 до 60 років не можуть виїхати за межі України.

Нещодавно речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко , розповідав, що в Україні кількість чоловіків призовного віку, які намагаються незаконно перетнути кордон, порівняно з літнім періодом зменшилися на 20%.

Нагадаємо, в Міністерстві оборони України 14 жовтня повідомили, що деякі українські військовослужбовці, користуючись наданим їм правом, виїжджали за кордон на відпочинок, але потім не поверталися. Таких від початку повномасштабного вторгнення Росії нарахували 46.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.10.2024 17:59