Фото ілюстративне зі соцмереж

Добровольці з легіону "Свобода Росії" ведуть бої за Тьоткіно: є просування (відео)

Тривають бої за селище Тьоткіно Курської області між добровольцями з легіону "Свобода Росії" та кремлівськими військами. Російські добровольці розповіли про просування вперед.

У соціальних мережах вони оприлюднили відео безпосередньо з місця подій. Бійці повідомили про часткове звільнення селища Тьоткіно. Вони ведуть подальші бої з просуванням.

Учора з’являлася інформація, що бійці легіону "Свобода Росії" взяли під контроль пункт Тьоткіно в Курській області. Однак вона виявилася передчасною — там досі тривають бої. Російські добровольці анонсували непросту ніч для ворога.

"На цю мить бої трохи стихли, але ситуація підвішена", — заявляв учора ввечері російський доброволець Олексій Барановський, який з’явився в ефірі телемарафону "Єдині новини".

За його словами, бійці легіону утримують позиції в селищі Тьоткіно. Першою з населеного пункту втекла поліція, потім відійшли військові.

"Ефект неочікуваності був на нашому боці. Легіон "Свобода Росії" не має намірів залишати село Тьоткіне в Курській області, проте треба подивитись, як розвиватиметься ситуація далі", — підсумував він.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 березня, зранку легіон "Свобода Росії" записав звернення на російсько-українському кордоні. Російські добровольці заявили, що відбиратимуть землю у кремлівського режиму "сантиметр за сантиметром". Таким чином вони запевнили, що "йдуть на вибори" на батьківщину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 10:39