Заява легіону "Свобода Росії". Скріншот із відео

"Легіон іде на вибори": російські добровольці пішли в бій проти кремлівського режиму (відео)

У вівторок, 12 березня, зранку, легіон "Свобода Росії" записав звернення на російсько-українському кордоні. Російські добровольці заявили, що відбиратимуть землю у кремлівського режиму "сантиметр за сантиметром".

Відповідну заяву легіону "Свобода Росії" опублікували соціальні мережі. Його представники записали відео звернення на українсько-російському кордоні.

"Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. Росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, будуть без побоювання говорити, що думають. Росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають", — йдеться в заяві.

Добровольці додали, що як і всі інші співгромадяни Росії, мріють про країну, звільнену від диктатури Путіна.

"Але ми не просто мріємо: ми докладаємо всіх зусиль, щоб ці мрії реалізувати", — наголосили у "Свободі Росії".

Згодом у мережі з’явилася інформація, що до операції долучився ще й "Сибірський батальйон", який теж вирішив "піти на вибори президента Росії".

"Повалити злочинний диктаторський режим у Росії мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми розпочали виконання обіцянки. Ідуть запеклі бої на території Росії", — йдеться в заяві батальйону.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки генерал-майор Вадим Скібіцький заявляв у жовтні минулого року, що "Російський добровольчий корпус" і легіон "Свобода Росії" зникли з інформаційного поля, тому що вони готуються до активних дій, які стануть "сюрпризом для Російської Федерації".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.03.2024 08:25