Фото: соцмережі

Дохід до мільйона гривень на місяць: у Києві "накрили" мережу підпільних гральних закладів

У Києві правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладів. Місячний дохід нелегального бізнесу становив до мільйона гривень.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури. 

Зазначається, що організатори нелегального бізнесу без дотримання умов ліцензування під виглядом терміналів державної лотереї створили мережу з 11 закладів гральних автоматів на лівому березі столиці. Проведення азартних ігор забезпечувало близько 30 осіб. За оперативними даними, щомісячний дохід від протиправної діяльності становив до мільйона гривень.

За результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили понад 135 комп’ютерів з симуляторами гральних автоматів, інші речові докази та грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

Наразі сімом фігурантам кримінального провадження повідомлено про підозру за ст. 203-2 КК України (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

Прокуратура припинила незаконну діяльність мережі підпільних гральних закладів

Фото: Київська міська прокуратура

Нагадаємо,  2 листопада Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили заступнику голови Київської міської державної адміністрації про підозру у зловживанні службовим становищем. Дії посадовця призвели до незаконної передачі частини парку "Нивки" під забудову, який є об’єктом природно-заповідного фонду загальнодержавного значення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.11.2023 18:57