Фото: соцмережі

Допомога Україні та санкції проти РФ: Байден та Сунак провели переговори

Президент США Джо Байден і прем'єр Британії Ріші Сунак провели зустріч у Сан-Дієго. Лідери обговорили подальшу підтримку України та санкції проти країни-агресорки Росії.

Про це повідомила прес-служба Білого дому.

"Лідери обмінялися думками щодо низки глобальних питань, у тому числі викликів, які створює Китаю, а також нашої спільної прихильності до миру та стабільності в Індійсько-Тихоокеанському регіоні. Крім того, вони відзначили незмінну підтримку України в умовах поточної агресії РФ", — йдеться в повідомленні прес-служби.

У Білому домі зауважили, що американський та британський лідер  наголосили на важливості подальшого надання Україні військової, економічної та гуманітарної допомоги. До того ж вони домовилися спільно вживати нових економічних заходів для протидії спроможності Москви вести війну проти України.

"Найвищим пріоритетом Британії є надання військової допомоги Україні. Їхня безпека — це наша безпека, і ми підемо далі, щоб зміцнити нашу стійкість", — зазначив глава британського уряду.

Нагадаємо, 3 березня повідомлялося, що Україна отримає від Сполучених Штатів Америки черговий пакет військової допомоги. Американці виділили на новий пакет 400 млн доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 14.03.2023 08:15