Фото: ukraina.info

Дозвіл "Новій пошті" на перельоти до Львова та Києва: у компанії зробили важливе уточнення

Компанія "Нова пошта" отримала дозвіл здійснювати комерційні рейси в небі Європейського Союзу. Раніше мережею поширювалась інформація, що авіакомпанії Supernova Airlines дозволили літати до Львова та Києва.

Таким чином "Нова пошта" спростувала заяву видання "Крила", яке писало, що компанія Supernova Airlines отримала права на експлуатацію повітряних ліній Львів — Прага та Київ — Прага.

У прес-службі "Нової пошти" зауважили, що 17 жовтня авіакомпанія Supernova Airlines, що входить до складу групи Nova, отримала дозвіл Агентства з авіаційної безпеки Європейського Союзу (EASA) на польоти в Європі (Part-TCO), необхідний для неєвропейських авіакомпаній. Це означає, що компанія зможе здійснювати комерційні рейси в небі Євросоюзу, фінальна підготовка до яких наразі триває.

"Стратегічно авіакомпанія націлена на далекомагістральні рейси зі США до Європи, з Китаю до Європи, а також буде готова здійснювати чартерні рейси на замовлення сторонніх клієнтів, відповідно до можливостей Boeing 737-800SF", — йдеться у повідомленні "Нової пошти".

Там також зазначили, що Supernova Airlines була заснована у 2021 році. Компанія отримала сертифікат експлуатанта за номером UA 062. Це дає можливість розпочати власні вантажні авіарейси.

Нагадаємо, з 1 жовтня "Нова пошта" збільшила тарифи на доставлення документів, посилок та вантажів. У середньому це складатиме 10 гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.10.2024 19:21