Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Дрони атакували російські підприємства: вибухи лунали у чотирьох областях РФ

Вночі 22 жовтня у деяких областях країни-агресорки було не спокійно. Росіяни скаржаться на атаку дронів по підприємствах і заводах та заявляють про численні вибухи.

Так, губернатор Тульської області Дмитро Міляєв заявив, що дрони нібито атакували два спиртзаводи у регіоні. Він наголосив, що наліт безпілотників пошкоджені будівлі Єфремовського спиртзаводу та заводу в селищі Лужковський Суворовського району.

"За попередньою інформацією, постраждалих немає. Спеціалісти екстрених служб працюють на місці події. Ситуація під контролем", — написав Міляєв.

Згідно з даними місцевих жителів, вночі відбулося щонайменше два вибухи о 02:10 та 02:15 в Єфремові Тульської області. Росіяни заявляють про пожежу поруч із Єфремовським заводом синтетичного каучуку в районі ТЕЦ. Проте місцева влада цього поки не підтверджує.

Також місцеві пабліки повідомили і про атаку безпілотника на ТЕЦ у Суземському районі Брянської області

Крім того, під атаку дронів буцімто потрапили і підприємства у Тамбовській та Воронезькій областях. Зокрема, за даними губернатора Тамбовської області Максима Єгорова, у місті Рассказово внаслідок прильоту безпілотника на підприємстві АТ "Біохім" пролунав вибух та спалахнула пожежа.

"За попередньою інформацією, постраждалих немає. О 06:24 пожежа була ліквідована", — наголосив Єгоров.

Водночас, губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв запевняє нібито сили ППО та засоби РЕБ в одному з районів області знешкодили дрон. Проте БпЛА буцімто впав на дах будівлю цеху промислового підприємства.

До того ж, як повідомили пропагандистській ЗМІ, тимчасово закрили аеропорт Нижнього Новгорода, імовірно, через загрозу нальоту українських безпілотників.

Нагадаємо, після атаки безпілотників 19 жовтня завод "Кремний Эл" у російському Брянську призупинив роботу. Він є одним із найбільших виробників військової мікроелектроніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.10.2024 08:26