Фото: соцмережі

Дрони атакували російську нафтобазу в Орловській області: є загиблий та поранені

У ніч на 27 травня два безпілотники атакували нафтобазу у місті Лівни Орловської області Російської Федерації. Внаслідок ударів є загиблий та поранені.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Орловської області Андрій Кличков.

"Сьогодні вранці під час ще однієї масованої атаки на Орловську область сталося падіння БпЛА на територію паливно-заправної станції в місті Лівни", — написав посадовець.

Він також зазначив, що внаслідок атаки частина фасаду адміністративної будівлі постраждала, на локалізацію та усунення наслідків негайно прибули співробітники оперативних служб та адміністрації міста.

"У момент їхньої роботи на території АЗС сталося падіння ще одного БпЛА", — додав Кличков.

Губернатор Орловської області додав, що на місці події загинув водій пожежної частини, ще три співробітники служб постраждали.

Нагадаємо, вночі 19 травня у Виборзі Ленінградської області, у Слов'янську-на-Кубані та у станиці Кущевська Краснодарського краю пролунали вибухи. Спалахнула пожежа на нафтопереробному заводі.

Також у ніч на 9 травня територію нафтобази в селі Юрівка під Анапою атакували безпілотники. Внаслідок цього там спалахнула пожежа, пошкоджено декілька резервуарів. Постраждалих немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.05.2024 07:31