Фото: kafanews.com / ілюстративне

Дрони пошкодили важливу техніку окупантів під час нічної атаки на Крим

Внаслідок атаки безпілотників на тимчасово окупований Крим у ніч на 23 жовтня було пошкоджено радіолокаційну станцію загарбників.

Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

У виданні зазначили, що напередодні російське міноборони відзвітувало про знищення 10 безпілотників над анексованим Кримом. Як розповіли ASTRA джерела в екстрених службах регіону, БпЛА намагалися атакувати мобільний пункт 31 дивізії ППО, розташований за кілька кілометрів від села Оленівка.

"В результаті один дрон вибухнув і пошкодив мобільну станцію радіолокації. За даними джерел, постраждалих серед цивільних осіб немає", — йдеться у повідомленні ASTRA.

Раніше повідомлялось, що 17 жовтня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Рашисти традиційно перекрили Кримський міст та увімкнули димову завісу.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, українські удари по об'єктах у тимчасово окупованому росіянами Криму все більше знижують військовий потенціал загарбників на півострові. Під удари потрапляли аеродроми, командні центри, нафтобази, системи протиповітряної оборони та Кримський міст.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 19:18