Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Британська розвідка проаналізувала українські удари по об'єктах у Криму

Українські удари по об'єктах у тимчасово окупованому росіянами Криму все більше знижують військовий потенціал загарбників на півострові. Під удари потрапляли аеродроми, командні центри, нафтобази, системи протиповітряної оборони та Кримський міст.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані своєї розвідки. Також Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив, що 7 жовтня українські військові завдали удару по морському нафтовому терміналу у Феодосії.

У розвідці додали, що раніше, а саме у березні 2024 року, цей термінал був атакований українськими дронами. Зазначається, що українські удари продовжують поступово послаблювати військові можливості Москви у Криму.

"Серед уражених цілей у 2024 році, також були системи протиповітряної оборони, аеродроми, командні центри, військово-морські об'єкти, логістичні об'єкти та міст через Керченську протоку", — наголосили у розвідці.

зведення британської розвідки

Британська розвідка

На фото: пожежа на нафтобазі у Феодосії після удару українських дронів. Джерело: британська розвідка

Нагадаємо, раніше партизани повідомляли, що після знищення нафтобази у Феодосії росіяни потрапили до "логістичного пекла". У окупаційних військ спостерігається значний дефіцит палива.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.10.2024 12:43