Фото: Андрій Данилко. Джерело – clutch.net.ua

Емірати заборонили Андрію Данилку в'їзд до країни: артист заявив про "руку Кремля"

Українському артисту, який є автором Вєрки Сердючки, влада Об'єднаних Арабських Еміратів заборонила в'їзд до країни. Він вперше відреагував на рішення Еміратів, вказавши на російський слід у цьому процесі.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на прес-службу Данилка.

Раніше з'явилась інформація, що рішення щодо довічної заборони Данилку на в'їзд до Еміратів влада країни ухвалила після виступу артиста на корпоративі в Дубаї 2022 року. Тоді артист зі сцени висловлював свою проукраїнську позицію, а офіційною причиною заборони на в'їзд до ОАЕ назвали нібито "розпалювання міжнаціональної ворожнечі". 

За даними прес-служби Данилка, виступав артист не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. Також офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ не вказана в жодному документі.

Російський слід

Своєю чергою сам Данилко зазначив, що донедавна він навіть не знав про те, що перебуває у "чорному списку" в Еміратах. Проте, на думку артиста, у цьому питанні не обійшлося без впливу Кремля.

"Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів — це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти", — сказав Данилко.

Андрій Данилко додав, що він не засмучується через цю заборону і готовий й надалі збирати повні зали по всьому світу, підтримувати Україну та висміювати пропагандистів з РФ.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак, родом із Буковини, яка тривалий час живе і працює в Росії, обурилась, що в ЗМІ регулярно зʼявляється інформація про військову допомогу Збройним силам України, яку вона нібито надає. Вона заявила, що допомагає біженцям, але військову допомогу не надає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.02.2024 16:39