Фото: росЗМІ

Ердоган готується відвідати Путіна у Росії, — ЗМІ

Президент Туреччини Реджеп Ердоган зустрінеться з російським диктатором Володимиром Путіним на території РФ. Відомо, що головною темою розмови має стати "зернова угода".

Про це повідомляє турецьке видання Yeni Şafak. Йдеться про те, що лідер Туреччини сподівається на продовження "зернової угоди" без застосування для неї альтернативних шляхів. 

"Він думає, що якось можна знайти точку згоди", — озвучили позицію Ердогана джерела видання.

Зустріч Путіна та Ердогана

Про те, що російський президент може приїхати до Туреччини, стало відомо 2 серпня після телефонної розмови Путіна та Ердогана. Тоді обидва президенти порушили тему "зернової угоди" та війну в Україні.

14 серпня ЗМІ повідомили, що російський диктатор Володимир Путін може прибути до Туреччини найближчими днями.В країні активізувалась дипломатична робота щодо цього візиту.

Водночас у Туреччині припускали кілька варіантів формату зустрічі Ердогана та Путіна. Тут вважають, що розмова може відбутися наприкінці серпня-на початку вересня, але можливо не Путін прибуде в Туреччину, а Ердоган поїде до Росії.

Нагадаємо, у понеділок, 21 серпня, президент Туреччини Реджеп Ердоган повідомив, що його зустріч з російським президентом Володимиром Путіним відкладається, ймовірно, до вересня. Наразі дату та місце проведення не уточнено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2023 14:52