Фахівці оцінили потенціал Пентагону з протидії кіберзагрозам

28 СІЧНЯ 2019 13:46

Можливості Пентагону в області протидії кіберзагрозам відстають від швидкості розробок супротивників, повідомляють фахівці діагностичного центру реакцій на кібератаки Пентагону.

Як повідомляє агентство Bloomberg, незважаючи на те, що для підвищення ефективності системи Пентагон імітував атаки умовних противників і досяг в цьому прогресу, реальні противники знаходять нові уразливості швидше.

Представники діагностичного центру заявляють, що, за їхніми оцінками, «темпи вдосконалення не випереджають зростаючий потенціал можливих супротивників, які продовжують знаходити нові уразливості і технології для протидії».

Директор центру оперативної перевірки Міноборони Роберт Бехлер в щорічній доповіді, присвяченій оцінці кіберзагроз, заявив, що автоматизація і штучний інтелект привносять «глибокі зміни в кіберпростір», і до подібних загроз поки не вдалося повністю підготуватися.

За інформацією агентства, проблему реагування на кіберзагрози також можуть обговорити у вівторок в комітеті сенату з питань збройних сил, на якому буде присутній начальник інформаційного управління Пентагону Дана Дізі.

Раніше повідомлялося, що розвідка США очікує зростання числа кіберзагроз, які загрожують економічному процвітанню та стабільності.

Світ, 28.01.2019 13:46