Фото: скріншот з відео

Фігурував у списку ГУР: що відомо про окупанта, якого витягнули з Київського водосховища

Загиблий пілот, тіло якого 9 травня витягли з Київського водосховища, фігурував у списку, який поширювало ГУР МО України. Старший лейтенант Манкішев Р.Г був серед військових, які здійснювали наліт з білоруського аеродрому "Ліда" в перші дні вторгнення.

Про це пише InformNapalm.

Окупант Манкішев був командиром гелікоптера Мі-24 (реєстраційний номер: RF-95290), що був збитий над акваторією Київського водосховища в першу добу повномасштабного вторгнення. Зазначається, що пілот фігурував у списку, який поширювало ГУР МО України, щодо даних особового складу армійської авіації Російської Федерації, які здійснювали штурм Києва.

В мережі також фігурує табличка, з його прізвищем, на якій вказана дата смерті 24.02.2022.

Фото: соцмережі

Нагадаємо, на узбережжі Київського водосховища виявили тіло російського пілота. Він загинув у 2022 році при наступі на столицю України.

Раніше повідомлялось, що майже два десятки російських загарбників знищили українські військові на території тимчасово окупованої Херсонщини. Також ЗСУ ліквідували ворожу техніку рашистів.

Також суд в Україні заочно виніс вирок двом російським військовослужбовцям, які прицільно обстріляли з танка Тростянецьку лікарню на Сумщині. Їх засудили до позбавлення волі на строк до 11 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.05.2023 20:13