Фото: "Шахтар"

Футбольний "Шахтар" планує змінити "домашній" стадіон на єврокубки: це знову німецьке місто

Домашні єврокубкові матчі наступного сезону донецький футбольний клуб "Шахтар" може проводити в німецькому Дюссельдорфі. Перед цим футболісти української команди приймали суперників в іншому місті Німеччини — Гамбурзі.

Про це повідомив National із посиланням на генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна.

"Перед тим, як грати в Гамбурзі, ми спілкувалися з тамтешніми людьми, і їм сподобалася ця ідея. Це був ризик, але на матч з "Антверпеном" прийшло 40 000 людей — 90 відсотків з них німці", — зазначив він.

За його словами, ніхто не знав, яка на українців буде реакція, але німецький народ підтримав. При цьому німці ще більше підтримували "Шахтар", коли він добре грав у Лізі чемпіонів і переміг "Барселону".

"Що буде наступного сезону? Ми не можемо грати в Україні, у нас є плани поїхати в Дюссельдорф. Я сподіваюся, що все вийде", — розповів Сергій Палкін.

До речі, домашні матчі чемпіонату України донецький "Шахтар" грає на "Арені Львів". Цього року вже офіційно дозволили присутність уболівальників. Поєдинки донеччан зможуть відвідувати близько 500 осіб.

Розподіл доступної квоти квитків має такий вигляд:

  • 20% безплатних квитків для військових;
  • 40% рublic-квитків (усі кошти з продажу підуть на ЗСУ);
  • 20% VIP-квитків (усі кошти з продажу підуть на ЗСУ);
  • 20% квитків для технічного персоналу й учасників змагань.

Нагадаємо, що 23 лютого "Шахтар" програв матч-відповідь плей-оф Ліги Європи французькому "Марселю" з рахунком 1:3. Таким чином останній представник України покинув єврокубкові турніри цього сезону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.03.2024 11:58