Фото: Нацполіція

Гендиректорку "Київводфонду" підозрюють у розтраті близько 200 тис. грн держкоштів

Генеральну директорку комунального підприємства "Київводфонд" підозрюють у розтраті близько 200 тисяч гривень бюджетних коштів під час буріння артезіанських свердловин у столиці.

Про це повідомила поліція Києва. 

Як встановило слідство, посадовиця уклала договір із приватним підприємством на здійснення робіт з будівництва бюветних комплексів у Дніпровському та Оболонському районах. Після їх завершення жінка, у змові із директором підрядної організації, підписала останньому акти виконаних будівельних робіт, завідомо знаючи, що їх вартість та обсяги виконання не відповідають дійсності.

"Зокрема, під час проведення геофізичних досліджень спеціалісти встановили, що глибина свердловин значно менша ніж заявлена в офіційних документах. Таким чином, фігурантка переплатила за невиконані роботи близько 200 тисяч гривень бюджетних коштів", — йдеться у повідомленні.

Наразі гендиректорці повідомлено про  підозру у за розтрату бюджетних коштів у великих розмірах та службове підроблення. Посадовиці загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру посадовцям Державної служби надзвичайних ситуацій. Їм інкримінують закупівлю комп'ютерів за завищеними цінами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.06.2024 12:55