Фото: Forbes.ua

Годинники Медведчука вже виставлені на Prozorro: за які гроші їх продають

Колекція наручних годинників зрадника України Віктора Медведчука, що складається з 20 лотів, вже виставлена на Prozorro. Їхня загальна вартість становить 10,6 мільйона гривень.

Про це повідомила у Telegram-каналі очільниця Агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума.

Серед найдорожчих лотів "Продажі. АРМА" фігурують такі годинники Віктора Медведчука:

  • Breguet 4416К — оцінений у понад 1,8 мільйона гривень;
  • Patek Philippe" — оцінений у понад 1,2 мільйона гривень;
  • Dolce & Gabbana" — оцінений майже в один мільйон гривень.

Колекція наручних годинників зрадника України Віктора Медведчука, що складається з 20 лотів, вже виставлена на Prozorro

Фото: АРМА

Як зазначає Олена Дума, найдешевший годинник оцінено у 2,5 тисячі гривень, а славнозвісний "Москва Кремль" — у 17,5 тисяч гривень.

"Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів коштовних годинників підтримати державу. Кожен охочий може взяти участь в аукціонах, окрім осіб, пов'язаних з державою-агресором", — написала Дума у своєму повідомленні.

Олена Дума зазначила, що після реалізації годинників кошти надійдуть до депозитного портфеля АРМА, після чого будуть використані для закупівлі Військових облігацій. Аукціони триватимуть 14 днів.

Крім того, за словами очільниці Агентства, АРМА вже реалізує частину арештованого білоруського хлориду калію, розміщеного у 151 вагоні. Загальна сума реалізації складає 111 мільйонів гривень, включаючи 43,6 мільйона гривень митних платежів, які АРМА перерахує до Державного бюджету України.

Нагадаємо, у червні цього року Державне бюро розслідувань передало в управління Національному агентству з виявлення активів підприємство найближчих родичів підозрюваних у державній зраді колишніх народних депутатів Віктора Медведчука та Тараса Козака вартістю п’ять мільйонів доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.08.2024 16:29