Фото: Михайло Мудрик. Джерело – сайт "Челсі"

Гол та дві результативні передачі: Мудрик видав один з найкращих матчів за "Челсі"

Український вінгер лондонського "Челсі" Михайло Мудрик 24 жовтня вийшов у стартовому складі на матч другого туру Ліги конференцій проти грецького "Панатінаїкосу". Українець забив гол та віддав дві результативні передачі, отримавши одну з найкращих оцінок за матч на обидві команди.

Як повідомляє Tribuna.com, українець вийшов у стартовому складі лондонського клубу та провів на полі усі 90 хвилин, за що отримав оцінку в 8,5 бала від статистичного порталу SofaScore. 

У матчі проти грецького клубу в активі Мудрика один гол та два асисти, один удар по воротах, який було оцінено у 0,28 xG. Українець один раз вдарив повз ворота, здійснив одну успішну спробу дриблінгу з п'яти та виконав 17 точних пасів з 17. Вінгер "Челсі" також видав три ключові паси. 

Оцінки за матч Мудрика

Оцінки за матч гравців "Челсі" та "Панатінаїкос". Джерело: SofaScore

Так, на 22-й хвилині гри він записав на свій рахунок гольову передачу, яку конвертував у забитий м'яч португальський нападник Жоау Фелікс. Вже на 49-й хвилині Мудрик забив свій перший гол за клуб у поточному сезоні. Українець відгукнувся на навісну подачу португальця Педру Нету та спрямував м'яч у ворота ударом голови. Потім на 55-й хвилині українець знову відзначився результативною передачею на португальця Фелікса. Гра закінчилася з рахунком 1:4 на користь "Челсі".

Цього сезону Мудрик провів за "Челсі" дев'ять матчів, в яких українець забив один гол та віддав п'ять результативних передач. 

Нагадаємо, раніше італійський журналіст Фабріціо Романо повідомляв, що Мудрик не планує змінювати клубну прописку у зимове трансферне вікно 2025 року. Гравець збірної України зосереджений на грі в англійському клубі "Челсі".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.10.2024 02:17