Фото зі соцмережі X Яель Брон-Піве

Голова Національної асамблеї Франції прибула до Києва: вона виступила у Раді (фото)

У четвер, 28 березня, до столиці України із робочим візитом прибула голова Національної Асамблеї Франції Яель Брон-Піве. Разом з нею також приїхала до Києва французька делегація.

Про це Брон-Піве повідомила у соцмережі X, виклавши спільні фото з головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком. Спікер особисто зустрічав французьку делегацію.

"Приємний приїзд в Україну разом із Валері Рабо, Томасом Гассільюдом і Бенджаміном Хаддадом, щоб підтвердити підтримку Національною асамблеєю українського народу.  Дякую, дорогий Руслане Стефанчуку, за теплу зустріч!" — йдеться у повідомленні Брон-Піве.

Голова Національної Асамблеї Франції Яель Брон-Піве 28 березня прибула до Києва

Скріншот зі соцмережі X Яель Брон-Піве

Згодом голова Національної Асамблеї Франції також виступила в Українському парламенті. За словами нардепа Ярослава Железняка, до Ради також прибула французька делегація.

Голова Національної Асамблеї Франції Яель Брон-Піве виступила у Верховній Раді

Фото: Telegram-канал Ярослава Железняка

Нагадаємо, 27 лютого президент Франції Еммануель Макрон заявив на зустрічі з журналістами за підсумками конференції на підтримку України, що Північноатлантичний альянс може відправити війська для допомоги Україні. Однак наразі відсутня єдина думка стосовно цього питання.

Водночас на думку президента Франції Еммануеля Макрона, російський диктатор Володимир Путін не зупиниться на окупації Донбасу і Криму. Кремль ще до цього часу не визначився зі своїми військовими цілями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 28.03.2024 13:53