Фото: Pixabay

Google запускає безоплатне навчання для малого та середнього бізнесу: які програми будуть доступні

Компанія Google запускає безоплатне навчання для малого та середнього бізнесу. Для підприємців буде доступно три програми навчання.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Бути підприємцем у такий турбулентний час — це героїчний вчинок. Круто, що український бізнес розвивається попри все. Щоб допомогти розвинути, масштабувати і захистити власну справу, Google запускає три безоплатні навчальні програми", — наголосив Федоров.

За словами міністра, Google буде проводити навчання за наступними програмами:

  • Зростайте з Google: Програми для малих бізнесів;
  • Безпечніше з Google: Основи кібербезпеки для бізнесів;
  • Знаходьте нових клієнтів за кордоном.

Навчання буде проходити в онлайн-режимі. До того ж підприємці можуть зареєструватися на одну або одразу на три програми.

Федоров уточнив, що програма навчання передбачає live-тренінги від підприємців та записані відео. Крім того, у ході курсів вивчатимуться стратегії, фінанси, маркетинг, а також спікери дадуть поради, як виявити кіберзагрози та захистити бізнес від них, зокрема за допомогою штучного інтелекту.

"Також експерти розкажуть, як за допомогою цифрових інструментів привернути увагу клієнтів за кордоном та створити план для виходу на нові ринки", — зауважив міністр.

Програми Google підходять для майбутніх та діючих підприємців, керівників та співробітників малих і середніх бізнесів. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська компанія Google запланувала змінити свої алгоритми надання пошукової інформації, щоб ретельніше боротися зі спамом і контентом низької якості. Перші зміни в алгоритмах розпочнуть діяти з 5 травня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 20.03.2024 12:20