Фото ілюстративне. Джерело: "Хмельницькобленерго"

Хмельниччина залишається частково знеструмленою внаслідок нічної атаки Росії

У ніч на суботу, 26 жовтня, російські терористи атакували Хмельницьку область. Унаслідок удару в Хмельницькому та деяких населених пунктах поблизу обласного центру зникло енергопостачання.

Про це повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Він також поінформував, що під час повітряних тривог на Хмельниччині наші сили протиповітряної оборони збили вісім ворожих безпілотників типу Shahed.

"Унаслідок атаки частково відсутнє світло в чотирьох населених пунктах Хмельницького району, в тому числі в обласному центрі. Через атаку пошкоджено приміщення готелю та вікна у двох будинках", — зазначив очільник Хмельниччини.

Він додав, що на місці події працюють відповідні служби, а енергетики роблять усе, аби якнайшвидше заживити всіх споживачів.

"Поранених чи загиблих серед цивільного населення немає. Дякую нашим ЗСУ!" — підсумував Сергій Тюрін.

Обстріли України 25-26 жовтня

За вечір 25 жовтня та ніч 26 жовтня російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині й інших наших регіонах.

Увечері в п'ятницю під ворожим прицілом була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого спалахнула пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі. На Київ це вже була 16 атака за жовтень

Також 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Уночі російські окупанти атакували Дніпро ракетами. Внаслідок ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки й один із медичних закладів. Троє людей загинуло, понад 20 поранено.

Крім того, загарбники атакували безпілотниками різні регіони Київської області. Внаслідок цього виникли пожежі у трьох місцях. Також через нічний обстріл постраждала дитина 2011 року народження в Бориспільському районі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський наголосив, що серед пошкоджених об’єктів унаслідок російської атаки у ніч на суботу, 26 жовтня, — лікарня імені Мечникова у Дніпрі. Це один із найважливіших медичних закладів України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 12:14