Фото: Нацполіція

Хотіла розібрати автомат: в Одесі 17-річна дівчина застрелила військового

Вночі 30 червня в Одесі 17-річна дівчина під час застілля випадково застрелила 23-річного військового. Інцидент стався у Приморському районі міста.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції Одеської області.

"Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло  на спецлінію "102" близько другої години від нього на рік старшого побратима", — розповіли у поліції.

Як встановило слідство, того вечора заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17 й 20 років. Під час застілля 17-річна дівчина захотіла спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири. Проте коли дівчина взяла до рук зброю — пролунав постріл. 

"Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці", — зазначили у поліції.

На місці злочину правоохоронці вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі. Усі речові докази наразі відправлені на експертне дослідження.

"За вказаним фактом слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується вбивство через необережність. Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. Тіло загиблого направлено  на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває", — резюмували у поліції.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 30 червня двоє однокласників 2009 року народження впали з багатоповерхівки та загинули. Трагедія сталась на вулиці Жилянській. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.07.2024 17:50