Фото ілюстративне / bigkyiv.com

У Києві двоє школярів впали з 16 поверху: що відомо про трагедію

У Києві в ніч на 30 червня двоє однокласників 2009 року народження впали з багатоповерхівки та загинули. Трагедія сталась на вулиці Жилянській. 

Про це повідомила спільнота "Київ оперативний". За даними джерела, восьмикласники випали з 16-го поверху.

"Сталося падіння з висоти (вистрибнули/впали або допомогли) житлового будинку двох однокласників — хлопця та дівчини", — йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють, що саме спричинило цю трагедію.

У Києві школярі випали з багатоповерхівки

Фото: Telegram-канал "Київ оперативний"

Раніше повідомлялось, що 10 червня, трагедія сталася на Оболоні в Києві. З вікна восьмого поверху багатоповерхового будинку випала однорічна дівчинка. Вона померла в кареті швидкої допомоги.

Також 2 травня в Києві з вікна третього поверху випала дворічна дівчинка. У цей час її батьки спали, адже були напідпитку. Дівчинка, граючись, самостійно вилізла на стілець на балконі та, перехилившись, випала з вікна третього поверху. Медики госпіталізували потерпілу дитину з матір’ю до лікарні. Дівчинка не отримала серйозних ушкоджень.

Нагадаємо, що минулого року у травні в Дніпровському районі Києва п'ятирічний хлопчик випав з вікна багатоповерхівки. Дитина загинула на місці. Тоді хлопчик випав з вікна квартири на пʼятому поверсі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.06.2024 10:29