Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Хотіла зробити селфі на даху потяга: у Львові 11-річну дівчинку на залізниці вдарило струмом

У Львові 11-річна дівчинка заради селфі піднялася на вагон поїзда та отримала опіки внаслідок ураження електричним струмом. Наразі дитина перебуває у лікарні. 

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, інцидент стався у неділю, 20 жовтня. До поліції надійшло повідомлення, що дитина впала з вагона потяга та травмувалась.

За даними слідства, неповнолітня львів’янка разом з подругою пішли на залізницю, аби зробити селфі. Коли дівчинка піднялась на вагон, вона отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, і та викликала медиків швидкої допомоги.

"Дитину з діагнозом "ураження електричним струмом другого-третього ступеня" госпіталізували до лікарні. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує", — наголосили правоохоронці.

У поліції зауважили, що залізничні станції не є місцем для дитячих забав, а також закликали людей у жодному разі не намагатися підійматись на вагони чи локомотиви.

"Пам’ятайте — високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи — з летальними наслідками. Окрім того, часто діти, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці", — додали у поліції.

Нагадаємо, у липні на Київщині 15-річний підліток катався між вагонами потягаНебезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.10.2024 13:34