Соня Морозюк. Фото зі соцмереже

Художниця Соня Морозюк засвітилася на скандальному концерті "95 Кварталу" із сином корупціонера Гринкевича: як вона це коментує

На шоу-концерті від студії "95 Квартал" під назвою "Новорічний квартал" уважні телеглядачі помітили художницю Соню Морозюк. У залі вона сиділа разом із нареченим Романом — сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у корупції.

Гостей, зокрема, помітила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, про що написала на своїй Facebook-сторінці.

"Дивилася новорічний квартал для розбору. А тут хоп — і серед шанувальників той самий скандальний підрядник Міноборони Роман Гринкевич і його Соня Морозюк. Ржуть над тупими жартами про МакДональдс в Яремчі", — написала вона.

Журналістка додала, що номер будується на тому, що клієнт ніяк не може отримати своє замовлення, натомість касирка змушує його замовити "МакБанош", "кокалчанівку", "кантівку", "Дабл Бограч Меню" й таке інше. Фішка закладу — замовлення тут очікують в чанах із карпатськими травами на фоні "живої музики".

"Канєшна, мешканці Яремчі бидлуваті та ходять виключно в овечих жилетках, танцюють гопака та говорять максимально неприємною українською мовою. І пропонують обсмоктати риб’ячу голову для чогось", — підсумувала Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Соня Морозюк і Роман Гринкевич

Роман Гринкевич і Соня Морозюк. Скріншот із відео

У коментарях користувачі мережі не стали стримувати своїх емоцій, обговорюючи як сценку про прикарпатців, так і скандал навколо Морозюк.

Як відомо, нещодавно закохані потрапили в гучний скандал, зокрема, через майбутнього свекра Морозюк. Ігор Гринкевич, львівський підприємець, якого затримали за спробу підкупити одного з керівників Головного слідчого управління ДБР. За 500 тисяч доларів бізнесмен просив повернути майно, яке міститься на території митного поста "Чайки" Київської митниці.

До речі, син Гринкевича Роман теж не бідує. Наречений Морозюк — очільник "Благодійного фонду "Hope UA", який не шкодує грошей для коханої. Журналіст Євген Пілінський "натякнув", що на розкрутку художниці пішли чималі кошти, тож нескладно здогадатися, хто став спонсором проекту.

Соня Морозюк теж відреагувала на звинувачення. Вона написала у соцмережах, що "створив" її не наречений Роман, бо зустрічаються вони всього п’ять місяців. Також заявила, що готується подати декларацію, аби всі її доходи стали очевидними та прозорими.

Скріншот зі сторінки Соні Морозюк зі соцмереж

Скріншот зі сторінки Соні Морозюк зі соцмереж

Щодо корупційних схем Гринкевичів, художниця запевнила, що нічого про це не знала.

"Те, що відбулося, виглядає як злочин. Звичайно, встановити обставини має суд. Я розумію суспільно обурення й обурена сама. Маємо факт — ситуацією займаються правоохоронні органи, до неї прикута суспільна увага — отже, це не та тема, яку я можу або маю право коментувати. Тим паче, що йдеться про батька Романа", — написала Соня Морозюк.

Дівчина додала: якщо інформація про розкрадання грошей Міноборони є правдою – розійдеться із коханим.

Нагадаємо, раніше журналіст Євген Плінський повідомив, що будівельний альянс компаній родини Гринкевичів підписав контракт із Міністерством оборони України про постачання одягу для Збройних сил України. За схемою, його перекуповували в Туреччині, але вчасно військовим не постачали. З отриманих 1,54 мільярда гривень майже мільярд вивели та спрямували на придбання елітної нерухомості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.01.2024 23:40