Фото: ic.pics.livejournal.com

Розробник S.T.A.L.K.E.R викупив столичний бізнес-центр "Парус" у нардепа Столара, — Forbes

Компанія-власник кіберспортивної команди NAVI та розробника S.T.A.L.K.E.R. придбала один з найвідоміших київських бізнес-центрів "Парус" у народного депутата від колишньої, а нині — забороненої партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадима Столара.

Про це свідчить інформація в єдиному державному реєстрі юридичних осіб, повідомляє Forbes.

За даними видання, новим власником столичного бізнес-центру "Парус" стала компанія "Ола Файн", яку контролює бізнесмен Максим Кріппа через інвестиційний фонд "Генезис". 5 грудня, за інформацією аналітичної системи Contr Agent, фірму додали до списку засновників "Парус Холдінга".

Зазначається, що попередніх власників — Вадима Столара та його екс-дружину Інну Майструк — виведено з переліку бенефіціарів обох компаній.

"Парус" — це бізнес-центр класу "А", який розташований у центрі Києва. Його висота становить 33 поверхи, а загальна площа — близько 70 000 квадратних метрів, орендна — близько 50 000 квадратних метрів.

Що відомо про Максима Кріппу

Максим Кріппа — бізнесмен, засновник десятка компаній, які займаються торгівлею, рекламою та виробництвом програмного забезпечення. На початку 2022 року він став офіційним власником української кіберспортивної команди NAVI. Крім того, в його будинку в Броварах було зареєстровано компанію "Смартленд", яка більш ніж за один мільярд гривень придбала київський готель "Дніпро".

Нагадаємо, 14 листопада акціонери ПрАТ телеканалу "Інтер" змінили керівництво компаніїУ липні 2023 року бізнесмен Дмитро Фірташ викупив частку медіа у Сергія Льовочкіна. Новою головою правління телеканалу призначено Олександра Пилипця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 14.12.2023 02:43