Фото: Офіс президента

Кінець епохи "путінської стабільності": у Зеленського прокоментували події у Бєлгородській області

Події в Шебекіно Бєлгородської області можна оцінювати як кінець епохи "путінської стабільності".

Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Події у Шебекіно варто розглядати як майбутнє Росії. На прикладі одного маленького міста ми спостерігаємо кінець епохи "путінської стабільності" та вирок двадцятирічній пародії на "сильну, нехай і злодійкувату руку". Росіянам варто придивитися… Хаос, відсутність управління (чиновники-втікачі), тотальний обстріл російською армією житлових кварталів, агресивне масове мародерство, здирство грошей за евакуацію, насильство у всіх проявах, свавілля кримінальних банд, безвладдя", — пояснив Подоляк.

За словами радника голови Офісу президента, найголовніше довкола подій в Бєлгородській області, це тотальне інформаційне ігнорування.

"Адже того, "чого не показали по телевізору", не існує — чи не так?", — зауважив Подоляк.

Нагадаємо, 4 червня Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" заявили, що зайшли до передмістя Шебекіно Бєлгородської області.

Крім того, 3 червня партизанські загони двічі за десять днів атакували Бєлгородську область Росії. Згодом секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 14:36