Фото: Telegram-канал Віталія Кличка

Кличко похвалився відкриттям нового пішохідного мосту у Києві, який з'єднує парк "Наталка" та Оболонський острів (фото, відео)

У п'ятницю, 24 травня, у Києві відкрили пішохідний міст, який з'єднує парк "Наталка" та острів Оболонський. Міст зведено за кошти меценатів. 

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Будівництво об'єкта було розпочато ще 2021 року, але на початку повномасштабного вторгнення його призупинили. Торік навесні будівництво відновили та розпочали облаштування рекреаційної зони відпочинку.

Важливо додати, що конструкції для мосту були виготовлені ще на підприємстві "Азовсталь". Їх привезли до Києва буквально за кілька тижнів до початку повномасштабної війни.

"Наразі підсвітку основної конструкції не вмикатимемо, тільки економне LED освітлення поручнів мосту", — написав Кличко.

Оболонський пішохідний міст

Оболонський пішохідний міст

Фото: Telegram-канал Віталія Кличка

Нагадаємо, у квітні Департамент культури Київської міської держадміністрації заявив, що одну з візитівок Києва — арку "Свободи українського народу" не будуть демонтовувати. Її сенс переосмислено, а простір біля споруди отримає нову концепцію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 24.05.2024 11:52