Фото: Twitter Клеверлі

Коли Британія може скасувати санкції проти Росії: заява МЗС

Британія може зберегти санкції проти Російської Федерації до моменту, поки Москва не виплатить компенсацію Україні. Сьогодні, 19 червня, у країні презентували відповідний закон.

Таку заяву зробив глава МЗС Британії Джеймс Клеверлі, пише Reuters.

"Оскільки Україна продовжує захищатися від російського вторгнення, очевидні жахливі наслідки війни. Потреби України у відновленні величезні й будуть величезними", — сказав він.

Клеверлі запевнив, що це допоможе Британії посилювати свій підхід до санкцій проти країни-агресора. Таким кроком Британія показала свою готовність використовувати санкції, щоб гарантувати, що Російська Федерація заплатить за відновлення України.

Нагадаємо, представник президента у Верховній Раді Федір Веніславський заявив, що практично всі цивілізовані країни світу підтримали створення спецтрибуналу для притягнення російського диктатора Володимира Путіна. Він може запрацювати вже у 2024 році.

Раніше повідомлялось, що Велика Британія виділить Україні 16 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 20 мільйонів доларів). Кошти спрямують на зміцнення кіберзахисту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.06.2023 19:45