Фото: myvin.com.ua

Комфортна температура та без опадів: якою буде погода 29 жовтня

У вівторок, 29 жовтня, в Україні збережеться тепла погода з досить комфортною температурою повітря. Проте у деяких регіонах прогнозують туман.

Про це повідомив "Укргідрометцентр".

За прогнозом синоптиків, у вівторок очікується мінлива хмарність. У цей осінній день опадів не передбачається, лише на крайньому заході країни вдень можливий невеликий дощ. В західних, східних областях та Приазов'ї вночі та вранці буде туман. Вітер північно-західний (в західних областях південно-західний), 5-10 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +2...+7°С, у південній частині буде +6...+11°С. Вдень прогнозують +9...+14°С, на Закарпатті, Одещині та в Криму прогріє до +18°С.

Погода у столиці та на Київщині

У столиці та області буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря на Київщині вночі буде +2...+7°С, вдень прогнозують +9...+14°С. У Києві вночі очікується +4...+6°С, вдень прогріє до +11...+13°С.

погода 29 жовтня мапа

Мапа: "Укргідрометцентр"

Нагадаємо, синоптик Наталка Діденко інформувала, що Землю накрила геомагнітна буря, найвищий пік активності якої спостерігатиметься 28 та 29 жовтня. Як наслідок у небі над багатьма країнами світу, зокрема в Україні, можна було спостерігати унікальне природне явище — полярне сяйво.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.10.2024 15:03