Фото: МЗС

Контрнаступ ЗСУ: Кулеба закликав критиків приєднатися до "Іноземного легіону"

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прокоментував критику щодо темпів контрнаступу Збройних сил України. Він жартома закликав всіх невдоволених приєднатися до "Іноземного легіону".

Про це він заявив в інтерв’ю AFP, передає The Guardian.

"Легко сказати, що ви хочете, щоб все було швидше, коли вас немає поруч", — сказав Кулеба.

Міністр нагадав, що Україна все ще потребує постійного постачання озброєння та боєприпасів. Ця необхідність існуватиме до того моменту, "поки військові не витіснять російські сили з усієї окупованої території".

"Правда полягає в тому, що поки ми не перемогли, нам потрібно більше, нам потрібно рухатися вперед, тому що війна - це реальність, і в цій реальності нам потрібно перемагати. Іншого шляху немає", — наголосив міністр.

Нагадаємо, аналітики Інституту війни наголосили, що бійці Збройних сил України ведуть наступальні операції на трьох відтинках фронту. Зокрема, зафіксовано просування в Запорізькій та Донецькій областях.

Додамо, 15 серпня стало відомо, що бійці Збройних сил України звільнили населений пункт Урожайне Донецької області. Він є одним з вузлів опору другої лінії оборони російської армії на Донеччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2023 14:20