Фото: Telegram-канал "Русский Фанатский Аукцион"

Кошти спрямують до Курської області: зрадник Тимощук передав футболку на аукціон

Екс-гравець збірної України Анатолій Тимощук 16 вересня передав футболку пітерського "Зеніта" зі своїм автографом на аукціон. Вторговані за неї кошти спрямують на допомогу Курській області.

Про це повідомляє у Telegram-каналі "Русский Фанатский Аукцион".

За попередніми даними, лот був викуплений за 700 тисяч рублів. Окрім зрадника Тимощука, футболки на аукціон передали ще дев'ятеро представників російського клубу.

Кошти, за які придбали футболку, направлять до Курської області, де триває операція Збройних сил України.

Що відомо про Анатолія Тимощука

45-річний Анатолій Тимощук грав за "Волинь", "Шахтар", німецьку "Баварію", російський "Зеніт", казахстанський "Кайрат"  та провів 144 матчі за збірну України.  Після завершення ігрової кар'єри працює асистентом головного тренера у "Зеніті", який він відмовився залишати після початку повномасштабної війни РФ проти України.  

11 березня 2022 року контрольно-дисциплінарний комітет УАФ позбавив Анатолія Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від футболу.

Нагадаємо, колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук, який продовжує працювати в Росії на тлі повномасштабної війни, вирішив оскаржити в Спортивному арбітражному суді санкції, які проти нього запровадила Українська асоціація футболу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.09.2024 14:57