Максим Немчинов. Джерело: antikor

Котедж за 35 млн грн: родина ексзаступника міністра енергетики Немчинова купляла нерухомість під час війни

Родина колишнього заступника міністра енергетики Максима Немчинова за час війни обросла мільйонними статками. Зараз посадовець живе в новенькому котеджі за близько 35 мільйонів гривень на березі Київського моря та має оновлений автопарк.

Про це свідчать дані нового розслідування Bihus.Info.

"А ще Максим Немчинов має підозру за організацію схеми на продажі вугілля. Невдовзі після цієї схеми 2022 року родина й розпочала збагачуватись", — йдеться в матеріалі журналістів.

Вони зазначили, що, попри підозру, Немчинов з міністерства не пішов і свого впливу не втратив. І навіть продовжив подаватися на нові посади.

До того ж, як колишній заступник і радник Галущенка, він міг очолити саботаж профільного державного підприємства в розпал війни та заробити на цьому десятки мільйонів, наголосили медійники.

Нагадаємо, що 28 серпня суд відмовився взяти під варту підозрюваного в незаконному збагаченні голову Антимонопольного комітету України Павла Кириленка. Йому призначено заставу 30 мільйонів гривень і носіння електронного браслета. Посадовця підозрюють у незаконному збагаченні на 56,2 мільйона гривень і декларуванні неправдивої інформації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.09.2024 11:41