"Кожного дня відбувається розвантаження": Данілов зробив заяву про домомогу Україні

Західні партнери кожного дня відправляють допомогу для України. На території нашої держави щоденно відбуваються її розвантаження.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

"Кожного дня на нашій території відбувається розвантаження. Інколи в більшій кількості, інколи в меншій. Але немає жодного дня, щоб у нас не було допомоги від наших партнерів", — сказав Данілов.

Посадовець запевнив, що у цьому напрямку працює велика команда: туди входять президент, Міністерство закордонних справ та посли.

"Всі працюють, щоб цей потік, цей струмочок в жодному разі не пересихав", — додав Олексій Данілов.

Раніше повідомлялось, що Україна отримає від Іспанії 20 танків Leopard 2A4 у рамках військової допомоги. Відповідне рішення ухвалив уряд країни.

Своєю чергою міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін заявив, що за два роки повномасштабного вторгнення Росії країни Контактної групи з питань оборони України виділили 88 мільярдів доларів військової підтримки для нашої держави.

Нагадаємо, раніше радник Білого дому з питань комунікацій у сфері національної безпеки Джон Кірбі заявив у неділю, що, оскільки в українських військових закінчуються боєприпаси на Донбасі, то вони відходять на другу та третю лінії оборони. Тому зволікати з наданням допомоги більше не можна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.03.2024 20:56