Фото: Давид Арахамія / скріншот

Кремль хоче посварити усіх всередині України: Арахамія розповів про задум Путіна

Керівництво Кремля намагається посварити всіх всередині України. Для цього вороги реалізовують свій задум щодо створення в Україні "Майдану-3".

Таку заяву в інтерв'ю Наталії Мосейчук зробив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"У нас було теж заслуховування на комітеті. Це росіяни так назвали — "Майдан-3", бо багато людей чомусь образились. Це росіяни назвали, він (президент Володимир Зеленський, — ред.) просто зацитував... "Майдан-3" — нібито задум в тому, щоб посварити дуже сильно всіх всередині. У нас історично, в принципі, всі для цього умови є, ми ж завжди професійно сваримось... І тому зараз дуже важливо комунікувати всім", — додав Арахамія.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його з посади президента України до кінця 2023 року. Для цього країна-агресора вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".

Крім того, український гарант заявив, що Україна має повне право ліквідувати російського диктатора Володимира Путіна, якщо у неї зʼявиться така можливість. Зеленський зауважив, що й у Росії також не відмовляються від планів ліквідації українського керівництва і намагаються це зробити будь-яким способом.

Згодом у Росії прокоментували заяву президента України Володимира Зеленського щодо ліквідації диктатора Володимира Путіна. Москва вважає, що "з цього нічого не вийде".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.11.2023 21:15