Фото: РНБО

"Кремль взяв Білорусь в заручники": Данілов відреагував на ядерні заяви Путіна

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов відреагував на заяви російського диктатора Володимира Путіна про розміщення ядерної зброї в Білорусі. Данілов вважає, що Кремль взяв Білорусь у ядерні заручники.

Про це він написав у Twitter.

"Заява Путіна про розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі – крок до внутрішньої дестабілізації країни – максимально підвищує рівень негативного сприйняття і суспільного відторгнення у білоруського суспільства Росії та Путіна. Кремль взяв Білорусь в ядерні заручники", — повідомив секретар РНБО.

Нагадаємо24 березня російський президент Володимир Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю. Першого липня завершується будівництво сховища.

У Білому домі зазначили, що заяви російського диктатора Володимир Путіна щодо розміщення ядерної зброї у Білорусі жодним чином не вплинуть на стратегічну ядерну позицію Сполучених Штатів.

Зазначимо, Україна та країни Заходу опинилися в ситуації, в якій Російська Федерація періодично погрожує їм застосуванням ядерної зброї. Аналітики вказують на потенційні загрози, з якими цьогоріч може стикнутися НАТО і колективний Захід загалом. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.03.2023 10:36