Скріншот з відео

Кривавий напад в Австралії: чоловік з ножем вбив п'ятьох людей у сіднейському торговому центрі

П'ятеро людей загинуло в австралійському Сіднеї внаслідок збройного нападу чоловіка. Зловмисник з ножем накинувся на відвідувачів торгового центру.

Про це повідомив помічник комісара поліції Нового Південного Уельсу Ентоні Кук.

Він зазначив, що вісім людей госпіталізовано, деякі з них у тяжкому стані. За словами Кука, чоловік, який скоїв напад, був застрелений.

Очевидці інциденту розповіли, що їм вдалося вивести з будівлі поранену жінку з дитиною. CNN повідомило, що вісьмох осіб, у тому числі одну дитину, було доставлено до сіднейських лікарень. Служба швидкої допомоги Нового Південного Уельсу там не уточнила стан постраждалих.

Згідно з інформацією австралійських ЗМІ, злочинця застрелили співробітники поліції. Деякі джерела повідомили, що зловмисник напав на людей з ножем.

Місцева жителька Ханна Бодрожич, яка була в момент нападу в торговельному центрі Westfield, розповіла, що в приміщені почалася паніка, оскільки люди не розуміли, в який бік бігти, щоб врятуватися від нападу.

Наразі правоохоронці обшукують торговий центр у пошуках людей, які можуть бути причетні до нападу. Мотиви чоловіка, який здійснив кривавий напад, поки що невідомі. 

"Розслідування інциденту триває, подальших подробиць немає", — заявили в поліції.

Раніше у Київській області чоловік порізав ножем свого знайомого, який прийшов до нього в гості. Конфлікт виник між людьми через зниклий телефон.

Нагадаємо, у Києві неповнолітній хлопець вдарив ножем 18-річну дівчину у живіт. Постраждала перебувала у лікарні.

Також повідомлялося, що в Деснянському районі чоловік зарізав свого начальника через зауваження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Світ, 13.04.2024 17:39