Сергій Стаховський. Джерело: соцмережі тенісиста-воїна

"Кулю в лоб Путіну": найкращий тенісист України часів Незалежності зараз воює в ЗСУ

Колишній український тенісист Сергій Стаховський від початку повномасштабного вторгнення Росії захищає Україну в лавах Збройних сил України. Він розповів, що хотів би зробити з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це Сергій Стаховський розповів в інтерв’ю Sport Express.

"Що би я зробив, опинившись віч-на-віч із Путіним? Зараз я військовий, маю зброю, тож відповідь очевидна. Пустив би Путіну кулю в лоб із превеликим задоволенням", — зізнався він.

До того ж Стаховський пропонує йти на радикальні дії у випадку з українськими спортсменами, які не підтримують свою державу під час війни.

"Це величезний мінус для країни в цілому, тому що показується розгалуження, і виникають запитання: "Ломаченко ж у вас ого-го, якщо він так вважає, то, можливо, не все так, як ви кажете". Я впевнений, що таких людей треба позбавляти громадянства. Тут навіть без питань. Якщо ти не вважаєш цю країну своєю, вважаєш православну церкву московського патріархату чимось, що треба підтримувати. Тоді такі радикальні речі зараз потрібні", — пояснив тенісист.

Сергій Стаховський також нагадав українцям, що війна з Росією триває, і постійно треба про це пам’ятати.

"Всі, хто зараз вдома та вважає, що війна вже завершується або що його це не торкнеться, дуже сильно помиляються. Зброю до рук доведеться взяти кожному з нас. Раніше або пізніше. Тому, поки ви вдома та живете спокійним життям, пам’ятайте, що за кожен спокійний день хтось з наших побратимів віддав життя. Готуйтеся до військової справи, поки у вас є можливість обирати інструкторів, курси та напрямок. Коли вас мобілізують, ваші шанси бути успішним воїном та вижити підвищаться в рази", — наголосив тенісист.

Нагадаємо, що в листопаді футболіст збірної України та київського "Динамо" Андрій Ярмоленко закликав російських спортсменів агітувати своє оточення, щоб ті здавалися в полон, а не йшли воювати в Україну. Лише таким способом вони зможуть повернутися до світового спорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.01.2024 00:58