Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Гурт Linkin Park повертається на сцену після семирічної перерви

Відомий американський гурт Linkin Park вперше зібрався у новому складі після смерті вокаліста Честера Беннінгтона, який помер у 2017 році. Гурт випустить новий альбом, реліз якого було заплановано на 15 листопада.

Як повідомляє Billboard, музиканти випустили нову пісню під назвою "The Emptiness Machine".

Наразі Linkin Park офіційно складається з вокаліста, репера та мультиінструменталіста Майка Шиноди, вокаліста Бреда Делсона, бас-гітариста Дейва "Фенікса" Фаррелла, ударника/синтезатора та креативного директора Джо Хана, а також двох новачків, які нещодавно приєдналися до гурту. Йдеться по Емілі Армстронг, яка була вокалісткою рок-гурту Dead Sara — на вокалі, а також Колін Бріттейн — автор пісень і продюсер таких гуртів, як Dashboard Confessional, Illenium.

Так, відомо, що це перший сингл з майбутнього восьмого студійного альбому From Zero, реліз якого гурт запланував на 15 листопада цього року. Музиканти також планують невеликий тур восени та зіграють у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Гамбурзі, Лондоні, Сеулі та Боготі. Цей тур розпочнеться 11 вересня із шести концертів у Лос-Анджелесі. 

Нагадаємо, у березні співак Олег Малюта, який відомий під псевдонімом "Фагот", розповів про те, як вперше пережив жах війни. Артист зазначає, що не міг зрозуміти, як такі жахливі речі відбуваються у сучасному цивілізованому світі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 07.09.2024 02:54