Фото: Херсонська ОВА

Лишилися нерозірвані снаряди: рашисти вдарили по житловому кварталу Херсона (відео)

У четвер, 19 січня, російські військові вдарили по центру Херсона з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ). Окупанти поцілили у житловий сектор. 

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

За словами Янушевича, внаслідок обстрілу у місцевих жителів повилітали вікна. А у місті залишилося багато нерозірваних снарядів та спалахнула пожежа. Рятувальники пожежу згасили, з місцевих ніхто не постраждав.

"В одному з будинків, які постраждали від російських обстрілів, проживає херсонка Ганна. У будинку жінки вибуховою хвилею та уламками снарядів вибило вікна. Їй їх оперативно перекриють фахівці Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Вони вже незабаром вирушать на місце події, щоб допомогти містянам ліквідувати наслідки російської атаки", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 січня у тимчасово окупованій Кирилівці ліквідували групу військових РФ. Загарбників вдалося зловити завдяки роботі партизанів.

До того ж за минулу добу, 18 січня, авіація ЗСУ завдала щонайменше 16 ударів по позиціях окупантів. Водночас українські військові продовжили відбивати атаки ворога на Луганщині та Донеччині.

 
 
Відео, 19.01.2023 16:48