Фото: скріншот з відео

Ломаченко б'ється з Хейні за звання абсолютного чемпіона світу (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У ніч на неділю, 21 травня, в Лас-Вегасі відбудеться поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Між собою зійдуться українець Василь Ломаченко та американець Девін Хейні.

Американська промоутерська компанія Top Rank безплатно покаже чемпіонський бій для українців.

Трансляція бою Ломаченко — Хейні:

Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу Девін Хейні намагався спровокувати українського боксера Василя Ломаченка на процедурі зважування перед боєм у легкій вазі. Під час офіційного заходу в Лас-Вегасі американець сильно штовхнув українця.

Під час фінальної битви поглядів американський чемпіон щось говорив Василю Ломаченку, а потім штовхнув його. Одразу після своєї витівки Хейні покинув сцену.

Нагадаємо, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко зробив заяву про війну в Україні. Боксер закликав молитися Богу, щоб зупинити бойові дії.

Варто відзначити, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України. Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.05.2023 06:01