Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Львів'янка здавала в оренду неіснуючі котеджі для відпочинку в Карпатах: шахрайку затримали у Хмельницькому

У Хмельницькому затримали 25-річну львів’янку. Жінка ошукала понад 60 людей, пропонуючи оренду неіснуючих котеджів у Карпатах.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

Шахрайка на популярному сайті розміщувала онлайн-оголошення про оренду неіснуючих котеджів для відпочинку в Карпатах. Для бронювання помешкання люди перераховували їй завдаток, та згодом жінка припиняла виходити на зв’язок.

Правоохоронці знайшли "бізнесменку" у місті Хмельницькому. Нею виявилась 25-річна львів’янка.

"Для замовлення місця для відпочинку жінка вимагала сплатити вартість житла за одну-дві доби наперед. Відтак передплата становила від 2000 гривень. Були й ті, хто розраховувався за весь відпочинок наперед", — зазначили у поліції.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

У прес-службі заявили, що отримавши кошти, зловмисниця або припиняла одразу виходити на зв’язок, або ж продовжувала спілкування, і навіть скидала замовникам геолокацію, де нібито розташований котедж.

"Однак, коли потерпілі приїжджали на місце, виявляли, що такого будинку не існує, а телефон "орендодавиці" вже був вимкнений. На сьогодні поліцейські встановили близько 60 потерпілих з різних куточків України", — додали у поліції Хмельницької області.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції оголосили 25-річній жінці підозру. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, курсантці одного із правоохоронних вищих навчальних закладів Дніпра повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах. За даними слідства, вона видурила у жінки на сайті знайомств понад 800 тисяч гривень, представляючись військовим, який отримав поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.01.2024 17:59