Ганна Маляр. Джерело: armyinform

Маляр у списку: уряд звільнив усіх заступників міністра оборони

На своєму засіданні 18 вересня Кабмін ухвалив розпорядження про звільнення заступників колишнього міністра оборони Олексія Резнікова.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Йдеться про Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка (заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції), Віталія Дейнегу (заступник міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації), Костянтина Ващенка (державний секретар Міністерства оборони України).

Зазначимо, що у переліку звільнених заступників міністра немає Олександра Павлюка.

Відомо, що 6 вересня парламент призначив Рустема Умєрова міністром оборони України. Раніше він очолював Фонд державного майна. Його кандидатуру підтримали 338 парламентарів.

Нагадаємо, 3 вересня президент України Володимир Зеленський повідомив, що вирішив провести заміну міністра оборони України. Наступного дня Резніков написав заяву про відставку, а 5 вересня його звільнили з посади міністра оборони.

Новопризначений міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що у відомстві може з'явитися нова посада — військовий омбудсмен. Він займатиметься військовими потребами народу. Міністр наголосив, що це право воїна — бути екіпірованим, мати все необхідне для війни і виграти війну. Міністр запевнив, що все необхідне закуплять, і Україна виграє.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.09.2023 11:51