Фото: ДСНС

Масована атака 10 лютого: скільки українців постраждали

Внаслідок атаки російських загарбників 10 лютого постраждали 12 українців. Також зруйновано житлові будинки.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Зазначається, що чергова терористична атака призвела до пошкодження 58 об’єктів, серед яких переважно житлові будинки.

Через дії агресора постраждали 12 людей.

"Підрозділами ДСНС з початку доби 10 лютого було здійснено 168 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів. Наші спеціалісти ліквідували 16 пожеж та надали психологічну допомогу 172 особам... Від ДСНС до ліквідації наслідків обстрілів з початку доби залучалося понад 450 осіб та близько 100 одиниць техніки. Я дякую особовому складу, який сміливо та віддано виконує завдання за призначенням", - повідомив Голова ДСНС Сергій Крук.

Нагадаємо, ввечері 9 лютого розпочався масований ракетний удар РФ по Україні. За даними ЗСУ, до 12:00 10 лютого Росія випустила понад 100 ракет. Вибухи чули у Києві, Харкові, Кривому Розі, Хмельницькому, Вінниці, Івано-Франківську, а також у Львівській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

У період із 21:50 9 лютого до 12:00 10 лютого РФ випустила 71 крилату ракету та до 35 ракет комплексу С-300. Водночас ворог застосував сім ударних БпЛА типу Shahed.

Президент Володимир Зеленський прокоментував масований ракетний обстріл 10 лютого. Гарант наголосив, що російські ракети на території Молдови та Румунії — це виклик НАТО, колективній безпеці.

Додамо, ввечері, 10 лютого, російські терористи розпочали третю атаку "шахедами" по Україні. Ворожі дрони були зафіксовані у декількох областях України.

Ворожі дрони атакували три енергетичні об'єкти у Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілів сталися масштабні пожежі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.02.2023 12:30