Фото: УАФ

Матч ЧС-2024 з футзалу Нідерланди — Україна: де та коли дивитись гру

У вівторок, 24 вересня, пройде матч 1\8 фіналу чемпіонату світу 2024 з футзалу Нідерланди — Україна. Гра відбудеться у столиці Узбекистану Ташкенті.

Як повідомляє Українська асоціація футболу, гра почнеться о 18:00 за київським часом. Транслюватиме цей матч телеканал "Суспільне Спорт", а також регіональні телеканали "Суспільне".

Зауважимо, що збірна України на старті турніру у групі С поступилася команді з Аргентини (1:7), а потім виграла в Анголи (7:2) та Афганістану (4:1). Так, підопічні Олександра Косенка з  шістьма очками із дев'яти можливих посіли друге місце у групі C та вийшли до 1/8 фіналу, де мають зіграти проти національної команди Нідерландів, яка теж фінішувала другою у своїй групі А, поступившись збірній Парагваю.

Збірна Нідерландів з футзалу у груповому раунді зіграли внічию з Узбекистаном (3:3) та Коста-Рикою (2:2), а потім обіграли Парагвай (5:2).

За останній час команди України та Нідерландів зустрічалися тричі: на Євро-2022 українці програли — (2:3), а у кваліфікації до ЧС-2024 перемогли — (4:2) і зіграли внічию — (1:1).

"Я дивився поєдинок нідерландців з Узбекистаном. Хороша команда. Вони дуже додали, серйозно піднялися в рейтингах ФІФА та УЄФА. Переграли Парагвай, який без застережень посів перше місце в тій групі. Думаю, матч буде цікавим", — зазначив гравець збірної України з футзалу Даниіл Абакшин.

Зокрема, букмекери вважають українську збірну фаворитами зустрічі. Ставки на перемогу збірної України приймають з коефіцієнтом 1,42. Водночас ставки на перемогу помаранчевих приймаються з коефіцієнтом у 5,30.

Нагадаємо, що київський футзальний клуб "ХІТ" отримав суперників в основному раунді Ліги чемпіонів сезону-2023/2024. Команда зі столиці — єдиний учасник від України в цьому турнірі. За результатами жеребкування суперниками киян у групі стали "Картахена" (Іспанія), "Андерлехт" (Бельгія) та "Рекорд" (Польща). Міні-турнір пройде в Бельгії, в період з 22 по 27 жовтня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.09.2024 15:40