Скріншот з відео

Матч "Динамо" — "Лаціо": поліція затримала у Гамбурзі 50 італійських фанатів з ножами і молотками

Напередодні матчу з київським "Динамо" у Гамбурзі правоохоронці затримали 50 фанатів італійського "Лаціо", у яких були при собі молотки та ножі. Їм заборонили відвідувати стадіон.

Про це повідомляє NDR.

Видання нагадало, що через війну в Україні київське "Динамо" проводить матчі Ліги Європи на гамбурзькій арені "Фолькспаркштадіоні". Вже 25 вересня ввечері кияни зіграють проти римського "Лаціо".

Ще у вівторок увечері жорстокі італійські хулігани влаштували велику поліцейську операцію на Ратхаусмаркті. У 50 хуліганів "Лаціо" були із собою ножі, палиці та пристосування для розм'якшення м'яса. Офіцери помітили натовп у темному. Коли до них підійшли, чоловіки спробували втекти.

Потім офіцери викликали підкріплення, після чого їм удалося зловити підозрюваних. Усіх 50 хуліганів було взято під варту. Наразі вони перебувають під слідством за підозрою у створенні збройної групи. Сьогодні ввечері їм також заборонили перебувати на "Фолькспаркштадіоні" та навколо нього.

Проти кого гратиме "Динамо Київ" у Лізі Європи

За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи "Динамо" проведе умовно домашні поєдинки проти італійського "Лаціо", угорського "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень з Чехії та латвійського РФШ. Зокрема, на виїзді суперниками киян стануть італійська "Рома", за яку виступає український форвард Артем Довбик, іспанський "Реал Сосьєдад", турецький "Галатасарай" та "Гоффенхайм" з Німеччини.

Раніше стало відомо, хто транслюватиме поєдинок першого туру групового етапу Ліги Європи "Динамо" — "Лаціо".

Нагадаємо, 29 серпня пройшло жеребкування загального етапу Ліги чемпіонів. Донецький "Шахтар" дізнався вісьмох суперників на даному етапі турніру. Ще 18 вересня "гірники" стартували у Лізі чемпіонів виїзним поєдинком з італійською "Болоньєю", матч завершився внічию — 0:0.

Нещодавно "Динамо" Київ та "Шахтар" дізналися суперників у 1/8 Кубка України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.09.2024 12:45