Фото: сайт "Динамо"

Матч-відповідь "Динамо" Київ — "Рейнджерс": де та коли дивитись

У вівторок, 13 серпня, "Динамо" Київ проведе матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти шотландського клубу "Рейнджерс". Господарі приймуть киян у місті Глазго, на стадіоні "Гемпден Парк".

Як повідомляє Sport.ua, у прямому ефірі матч для українських шанувальників футболу покажуть телеканали "2+2" та "Динамо TV". Крім того, трансляція гри буде доступна на YouTube-каналах "Динамо" та Football Hub.

Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом. Зазначимо, що перший поєдинок команд у Польщі завершився з рахунком 1:1, а кияни упустили перемогу на останніх секундах зустрічі.

"Ми засмучені через те, що втратили перемогу в першому поєдинку на останній хвилині. Одночасно ми розуміли, що доля нашого протистояння вирішуватиметься у Глазго", — наголосив після першого матчу головний тренер киян Олександр Шовковський.

Водночас через пошкодження у матчі-відповіді киянам не допоможуть захисник Максим Дячук і півзахисник Володимир Шепелєв. У шотландського клубу теж є травмований гравець, який пропустить матч з киянами — захисник Раскін.

Нагадаємо, раніше видання Sport.tvp.pl повідомляло, що у Польщі у місті Люблін правоохоронці затримали трьох п'яних чоловіків, які несли крадений дорожній знак. Двоє з них виявилися арбітрами, які мали працювати на грі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" Київ та шотландським "Рейнджерс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.08.2024 17:03