Фото: Pixabay

Вкрали дорожній знак: поліція затримала п'яних арбітрів, які мали судити матч "Динамо" — "Рейнджерс"

У вівторок, 6 серпня, у Польщі у місті Люблін правоохоронці затримали трьох п'яних чоловіків, які несли крадений дорожній знак. Двоє з них виявилися арбітрами, які мали працювати на грі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" Київ та шотландським "Рейнджерс".

Як повідомляє Sport.tvp.pl, Бартош Франковскі мав бути арбітром VAR на грі, а Томаш Мусял його асистентом.

"Близько 1:40 ночі ми отримали повідомлення про те, що троє чоловіків несли по вулиці дорожній знак. На місце було відправлено співробітників поліції. Усі чоловіки були п’яні і мали в крові понад 1,5 проміле алкоголю. Їх відвезли до витверезника", — наголосив речник поліції Любліна Каміль Ґолембівський.

Обох арбітрів відсторонено від матчу, тепер на матч між "Динамо" та шотландським клубом призначено інший польський дует — Томаша Квятковського і Павла Малця.

Зазначимо, що у вівторок, 6 серпня, київське "Динамо" проведе перший поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів сезону 2024/2025. Суперником українського клубу стане віце-чемпіон Шотландії — "Рейнджерс". 

У прямій трансляції поєдинок покаже телеканал "2+2", телеканал "Динамо TV". Також матч киян з представником Шотландії можна переглянути на каналі "Динамо Київ" у Youtube. Початок трансляції — о 21.00.

Матч пройде в польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена".

Нагадаємо, 23 липня у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромно перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2. Також кияни розгромно переграли "Партизан" і в другому матчі, який закінчився з рахунком 0:3.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 06.08.2024 16:37