Фото: росЗМІ

Медведчук у Росії придбав нову яхту за понад 9 млн доларів, — ЗМІ

Кум російського президента Володимира Путіна та колишній народний депутат Віктор Медведчук придбав яхту Pershing 9X італійського виробника Ferretti Group. Вартість такого судна становить понад дев'ять мільйонів доларів.

Про це повідомляє російське видання "Верстка".

Відомо, що яхту Amore Mio спустили на воду цього року. Російську митницю вона перетнула під прапором Палау 26 липня. Її відправником є компанія Lavel Fzco з ОАЕ.

"Одержувачем яхти в Росії вказано АТ "Ренесанс". Згідно з аудиторським висновком від 24 лютого 2021 року, бенефіціарним власником компанії була громадянка України Оксана Марченко — дружина Медведчука", — йдеться у матеріалі росЗМІ.

Варто додати, що ця фірма оформила процедуру тимчасового ввезення яхти. Це частково звільняє декларанта від сплати митних платежів.

Нагадаємо, наприкінці червня прокуратура ініціювала передачу в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) майна дружини лідера забороненої партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука — Оксани Марченко. Вартість майна оцінюється понад 303 мільйони гривень.

На початку червня Служба безпеки України арештувала нові активи дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко на майже 740 мільйонів гривень. Накладено арешт на акції в семи підприємствах припортової інфраструктури на Одещині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.10.2023 16:36