Фото: сайт президента

"Мене ніхто не зупинить": Залужний обіцяє відвоювати Крим

Збройні сили України повернуть тимчасово окупований Крим. Нашу армію не стримають побоювання деяких західних союзників щодо ймовірної реакції Кремля.

Таку заяву зробив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в інтерв'ю американській газеті The Washington Post.

За інформацією журналістів, деякі західні чиновники "приватно хвилюються" через ймовірну реакцію російського диктатора Володимира Путіна на те, що українські війська можуть дістатися Криму. Залужний відповів, що його це не хвилює і він звільнить півострів.

"Щойно в мене будуть засоби, я що-небудь зроблю. Мені наплювати — мене ніхто не зупинить", — сказав генерал.

Нагадаємо, раніше Залужний заявив, що Україна буде застосовувати зброю свого виробництва для ударів по території Російської Федерації. Союзники бояться передавати нашій державі озброєння, яке може бути використане для ударів по території країни-агресора.

За словами командувача армії США в Європі Бена Годжеса, деокупація Кримського півострова має бути пріоритетом для України, адже він має дуже важливе значення для подальшої безпеки держави та її економіки. Проте, щоб його звільнити, українській армії потрібно більше озброєння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.07.2023 22:58